Traditionella Bröllopstårtor
Designade Bröllopstårtor
Figurtårtor

Klassiska eller dekorerade tårtor till bröllop, födelsedagar, dop, baby shower m.m. 

 

Tårtorna innehåll

Vanliga klassiska bröllopstårtor fylls med grädde och vaniljkräm och täcks med marsipan. Speciell dekorerade tårtor fylls med vaniljkräm och mousse, spacklas med smörkräm och täcks med marsipan eller sugarpaste. Sugarpaste/sockerpasta ger en slät och elegant finish på tårtan och dessutom är allergivänlig.  

Önskas skräddarsydda brudparfigurer kostar de från 400:-/st. 

 

Beställning av bröllopstårtor och specialtårtor

Vi rekommenderar att beställa 1 vecka i förväg. Om vi inte är fullbokade så tar vi gärna emot beställningar med kortare varsel. 

För beställningar av lyxigare och större tårtor/bröllopstårtor rekommenderar vi att beställa i god tid, minst 2-4 veckor i förväg. Vi erbjuder gratis konsultation för att gå igenom er beställning och önskemål utan några förpliktelser. 

Lån av tårtställning ingår i priset, men tillkommer en deposition på 500 kr. Depositionen får man naturligtvis tillbaks vid återlämning av tårtställning i gott skick senast 3 dagar efter festtillfället.

 

Leverans

Leverans av större beställningar/bröllopstårtor kan ordnas mot avgift. Tårtan kan levereras inom Linköping och omnejd. Vi kan också ordna transport till Norrköping, Vadstena, Motala, Jönkoping med flera. 

 

Avbeställningar

Ska ske senast 2 dagar före utsatt datum. Bröllopstårtor avbeställs senast 15 dagar före utsatt datum. Ej uthämtad beställning debiteras fullt pris. 

 

Priser

Klassiska bröllopstårtor från 40:-/portion 
Special dekorerade tårtor från 55:-/portion 
Designade/skräddarsydda bröllopstårtor från 65:-/portion

 

Betalning

Delbetalning sker i samband med beställning av större festtårtor och bröllopstårtor.